autogen.sh
author Sunny Sachanandani <sunnysachanandani@gmail.com>
Fri, 09 Jul 2010 21:36:41 +0530
changeset 4590 1ad70fb49fcb
parent 3377 c8d350c981ff
child 5409 30205e106bba
permissions -rwxr-xr-x
Fix so many things that there is little place in this column to list them all but the result is that blending modes just work now for drawing primitives.

Fixes involved:
1. Fix handling of alpha channel when SDL_BLENDMODE_NONE is set.
2. Make xrendercolor use floating-point values for color channels and then convert to 16 bit ints.
3. Fix handling of visuals in SDL_x11modes.c so that a 32 bit ARGB visual is used.
4. Fix the background pixel value in SDL_x11window.c so that the window background has an alpha value of 0xFF and not 0.
slouken@0
     1
#!/bin/sh
slouken@0
     2
#
slouken@1376
     3
echo "Generating build information using autoconf"
slouken@0
     4
echo "This may take a while ..."
slouken@0
     5
slouken@3377
     6
# Generate SDL_revision.h
slouken@3377
     7
sh build-scripts/updaterev.sh
slouken@3377
     8
slouken@0
     9
# Regenerate configuration files
slouken@3342
    10
cat acinclude/* >aclocal.m4
slouken@1564
    11
found=false
slouken@1832
    12
for autoconf in autoconf autoconf259 autoconf-2.59
slouken@1564
    13
do if which $autoconf >/dev/null 2>&1; then $autoconf && found=true; break; fi
slouken@1563
    14
done
slouken@1564
    15
if test x$found = xfalse; then
slouken@1564
    16
    echo "Couldn't find autoconf, aborting"
slouken@1564
    17
    exit 1
slouken@1564
    18
fi
slouken@1380
    19
(cd test; sh autogen.sh)
slouken@0
    20
slouken@0
    21
# Run configure for this platform
slouken@0
    22
echo "Now you are ready to run ./configure"